Skip to main content

Benieuwd naar mijn nieuwste werken? Kom dan naar een van mijn exposities…

Aankomende en lopende Exposities

Expositie Art Exhibition “Harmony of humanity: Art for Change”

Noordse Bosje 1 in Hilversum

Data: 2 t/m 16 maart 2024

Tijd: 14.00 – 17.00 uur


Claudine Hermes Dutch Luxury Design Expositie

Doorlopende Expositie

Dutch Luxury Design, Online, doorlopend te zien 

Mijn werken zijn online te zien en te kopen via https://dutchluxurydesign.com/nl/onze-kunstenaars/claudine-hermes

Tevens is mijn werk te vinden in hun Art Cataloque Dutch Luxery Design

Exposities in het verleden

Ik sta op de Kunstroute Purmerend 2023 – stand 24

De Kunstroute Purmerend in het weekend van 7 & 8 oktober belooft met 42 deelnemers en een overzichtsexpositie in het Purmerends Museum het culturele hoogtepunt 2023 te worden voor Purmerend, Kwadijk en Zuidoostbeemster.

De Kunstroute wordt op 5 oktober feestelijk afgetrapt met de opening van een overzichtsexpositie in het Purmerends Museum door wethouder Pascal Verkroost. Tot en met 5 november is in deze expositie van elke deelnemer aan de Kunstroute 2023 een werk te zien. Tijdens het weekend van de Kunstroute (7 en 8 oktober) is de toegang van de expositie gratis!

U bent van harte uitgenodigd om in het weekend van 7 en 8 oktober tussen 11.00 en 17.00 uur de locaties van de kunstenaars en de overzichtsexpositie in het Purmerends Museum te bezoeken. Ik ben er persoonlijk aanwezig om u persoonlijk te ontmoeten en eventueel uw vragen te beantwoorden.


Ik ben aanwezig tijdens de Kunstroute Purmerend 2022

Net zoals de afgelopen 20 jaar staat Purmerend het eerste weekend van oktober in het teken van de Kunstroute. 35 lokale kunstenaars van het Kunstcollectief Purmerend openen op zaterdag 1 oktober en zondag 2 oktober van 11.00-17.00 uur hun atelier of gastlocatie om u kennis te laten maken met hun werken. Verschillende disciplines zijn vertegenwoordigd, zodat er voor u een gevarieerd aanbod is. Van schilderkunst tot beeldhouwen, van glas tot textiel en nog veel meer. U wordt gastvrij ontvangen en kunt hun kunst vrijblijvend bekijken. Uiteraard kan Claudine persoonlijk u alles vertellen over haar werkwijze.

In hun exposities staan de kunstenaars stil bij 20 jaar Kunstroute, die zich heeft ontwikkeld van een stichting die alleen de route organiseerde naar een Kunstcollectief met een breed palet van activiteiten. Dit doen zij door iets van hun eigen artistieke ontwikkeling te laten zien. Bijvoorbeeld hoe zij zijn begonnen als kunstenaar en waar ze nu staan.

2022 is ook het jaar van de fusie van de gemeenten Purmerend en Beemster. Daarom hebben we dit jaar als gastexposant het kunstproject Ode aan de Beemstervrouw, met portretten van 14 vrouwen van de Utrechtse beeldend kunstenaar Jeroen Hermkens (routenummer 13). In het kader van de fusie de Beemster extra in het licht.

U kunt uw bezoek voorbereiden door wandelend langs 28 etalages in de Purmerendse binnenstad alvast kennis te maken met de deelnemende kunstenaars. De wandelroute Kunst in de etalage en het gratis routeboekje van de Kunstroute -waarin alle deelnemende kunstenaars en de expositielocaties worden gepresenteerd- zijn verkrijgbaar bij de VVV en alle deelnemende winkels. Alle informatie over de route kunt u vinden op de website van de kunstroute.


Art Fair 2022 Purmerend

Kunstcollectief Purmerend, 28 mei 2022 

Tijdens de Art Fair in Purmerend was ik persoonlijk aanwezig om mijn kust te laten zien en erover te vertellen.

Kunstcollectief Purmerend:

“Zaterdagochtend 28 mei, 10.00 uur. Wethouder Cultuur Eveline Tijmstra opent de eerste editie van de Purmerend Art Fair, de kunstbeurs ter ere van 20 jaar Kunstroute Purmerend. Zij memoreert het belang van kunst als verbindende factor in de gemeente en natuurlijk het plezier dat je daaraan kunt beleven bij het maken en het bekijken daarvan. Daarna stromen de eerste bezoekers de Markthal binnen terwijl zanger Peter Vagevuur zijn easy-listening muziek ten gehore brengt. UIteindelijk ontvangen we dit weekend 2256 mensen die onze kunst komen bewonderen. Geanimeerde gesprekken, vragen over aanpak en technieken, die soms leiden tot de aankoop van een kunstwerk. Positieve reacties van de bezoekers die blij verrast zijn over de kwaliteit van de beurs en de aangeboden kunst. Kunstenaars die enthousiast zijn om na jaren weer eens met elkaar te kunnen exposeren, elkaars werk te kunnen zien en natuurlijk bij te praten. “Dit moeten we vaker doen”. Kortom, een zeer geslaagde kunstbeurs die tot stand is gekomen door de inzet van een aantal actieve kunstenaars van het Kunstcollectief, die we hierbij nog een keer heel erg willen bedanken voor al het werk dat is verzet.”Hermes by Hermée

Modezaak Hermée, Purmerend, 2019

Mijn werken waren te zien in de winkel en sloten perfect aan bij de stijl van de winkel zelf. 


Expositie in Middenbeemster

Cultureel Centrum ‘Onder de Linden’, Middenbeemster, 2020

In de benedenzaal van Cultureel Centrum Onder de Linden hing mijn werk ter bezichtiging.


Ik ga helemaal op in mijn creaties en krijg inzichten en inspiraties van dat moment.